• header info - Belit doo, Trg Nikole Pašića 9, 11 000 Beograd, Srbija, +381 (11) 20 30 403, office@belit.co.rs
Android aplikacija za Cenoteku

Android aplikacija za Cenoteku

Cenoteka

Belit d.o.o. je završio razvoj Android aplikacije za popularni servis Cenoteka.


Cenoteka.rs je prvi i jedini veb portal u Srbiji koji se bavi upoređivanjem cena robe široke potrošnje u najvećim trgovinskim lancima u Beogradu. Cilj portala jeste da građani, upoređivanjem cena u marketima, dobiju informacije gde mogu pronaći željenje artikle po najnižim cenama, kao i da se podstakne zdrava konkurencija između trgovinskih lanaca.


Sa Android aplikacijom usluga koju Cenoteka pruža je dodatno unapređena i omogućava da se na jednostavan i komforan način planira kupovina, uporede cene ii napravi podsetnik za kupovinu, kada korisniku to najviše odgovara, nezavisno od toga koje je vreme ili gde se korisnik nalazi – mobilni je uvek pri ruci. Naročito je značajno što svoju korpu za kupovinu, kao i podsetnik za kupovinu, uvek imate sa sobom i možete da je promenite i u samom prodajnom objektu.


Spomenuti podsetnik za kupovinu je značajna novina u odnosu na web portal i dodatno unapređuje korisničko iskustvo.


Još jedna novina koju aplikacija donosi je provera bar koda proizvoda. Dovoljno je skenirati bar kod željenog proizvoda i, ukoliko za navedeni proizvod postoje podaci u bazi podataka, dobićete cene u svim marketima koje Cenoteka prati.

Copyright @ Belit d.o.o. .