• header info - Belit doo, Trg Nikole Pašića 9, 11 000 Beograd, Srbija, +381 (11) 20 30 403, office@belit.co.rs
Završena izrada Portala Agencije za licenciranje stečajnih upravnika

Završena izrada Portala Agencije za licenciranje stečajnih upravnika

Belit d.o.o. završio izradu i implementaciju Portala ALSU, zvanične internet stranice Agencije za licenciranje stečajnih upravnika. Ovaj Portal omogućava da se na jednom mestu, jednostavno i brzo, omogući da saznaju sve što ih interesuje vezano za stečaj.

Agencije za licenciranje stečajnih upravnika – ALSU prati razvoj profesije stečajnog upravnika i vrši nadzor nad radom licenciranih stečajnih upravnika.

Portal ALSU predstavlja javni informativni portal za promovisanje transparentnosti i dobre prakse u vođenju stečajnih postupaka i na jednom mestu objedinjava sve relevantne informacije koje se tiču stečaja u Republici Srbiji, počev od zakonske regulative, obrazaca, informacija o profesiji stečajnog upravnika i Agencije za licenciranje stečajnih upravnika kao regulatornog tela, sve do detaljnog i transparentnog pregleda stečajnih postupaka koji se vode preko Elektronskog sistema za vođenje stečajnih postupaka (ERS). Pored ovih servisa, zainteresovanim licima su dostupni i oglasi o prodaji imovine javnim nadmetanjem i javnim prikupljanjem ponuda, kao i tromesečni pisani izveštaja o toku stečajnog postupka i o stanju stečajne mase koji su propisani najnovijim izmenama i dopunama Zakona o stečaju.

Copyright @ Belit d.o.o. .