• header info - Belit doo, Trg Nikole Pašića 9, 11 000 Beograd, Srbija, +381 (11) 20 30 403, office@belit.co.rs
Cenoteka – android aplikacija
Pun naziv projekta: Razvoj android aplikacije za servis Cenoteka
Cenoteka

Android aplikacije Cenoteka pruža dodatno unapređena postojećeg servisa Cenoteka.rs – prvog i jedini veb portal u Srbiji koji se bavi upoređivanjem cena robe široke potrošnje u najvećim trgovinskim lancima u Beogradu. Aplikacija omogućava da se na jednostavan i komforan način planira kupovina, uporede cene ili napravi podsetnik za kupovinu, kada korisniku to najviše odgovara, nezavisno od toga koje je vreme ili gde se korisnik nalazi. Naročito je značajno što svoju korpu za kupovinu, kao i podsetnik za kupovinu, korisnik uvek ima sa sobom i možete da je promeni i u samom prodajnom objektu.

Spomenuti podsetnik za kupovinu je značajna novina u odnosu na web portal i dodatno unapređuje korisničko iskustvo i funkcionalnost servisa.

Još jedna novina koju aplikacija donosi je provera bar koda proizvoda. Dovoljno je skenirati bar kod željenog proizvoda i, ukoliko za navedeni proizvod postoje podaci u bazi podataka, dobićete cene u svim marketima koje Cenoteka prati.

Prva i jedina aplikacija u Srbiji koji se bavi upoređivanjem cena robe široke potrošnje u najvećim trgovinskim lancima u Beogradu.
Slični projekti: Kantar Retail

Klijent:

  • Cenoteka.rs

Zemlja:

  • Srbija

Partner:

  • Cenoteka.rs

Copyright @ Belit d.o.o. .