• header info - Belit doo, Trg Nikole Pašića 9, 11 000 Beograd, Srbija, +381 (11) 20 30 403, office@belit.co.rs
Jednim klikom do partnera
Pun naziv projekta: Jednim klikom do partnera – lako dostupna i primenjiva baza podataka za preduzeća i finansijski sektor u Srbiji

Formiran je portal sa bazom podataka koja se oslanja na evidenciju koje Biznis&Finansije vodi o najuspešnijim preduzećima i finansijskim institucijama i jednom godišnje te podatke objavljuje kao 100 najvećih i najuspešnijih preduzeća, oko 600 najboljih malih i srednjih preduzeća i oko 200 banaka, osiguravajućih, brokerskih i revizorskih kuća.

Istovremeno, davanjem na uvid rezultata privrednih subjekata koje su objavljeni u 7 sukcesivnih godina, zainteresovani mogu da prate razvojni put svih preduzeća. To ujedno znači da su dostupni podaci za 15.000 privrednih i finansijskih subjekata tokom 7 godina.

Liste se formiraju na osnovu nekoliko indikatora uspešnosti i poslovnih performansi poslovnih subjekata. Podaci su sistematizovani na osnovu podataka iz APR-a a obrađeni tako da predstavljaju pravu, nezavisnu analizu najboljih preduzeća u republici Srbiji.

Razvijeni sistem koji ima fleksibilnu parametrizovanu strukturu podataka koja omogućava korisniku (izdavaču) proširenje skupa indikatora za praćenje.

Ovo je prva ovakva on-line baza u Srbiji i regionu, koja je besplatna, a čiji podaci potiču od ustanove koja je nezavisna i kojoj je u interesu da podaci budu relevantni.
Slični projekti: Centralni registar energetskih pasoša (CREP) Nacionalni registar Sportskih objekata Baza podataka o pravnim propisima

Klijent:

  • NIP BIF

Zemlja:

  • Srbija

Copyright @ Belit d.o.o. .