• header info - Belit doo, Trg Nikole Pašića 9, 11 000 Beograd, Srbija, +381 (11) 20 30 403, office@belit.co.rs
Kantar Retail
Pun naziv projekta: Kantar Retail Market Insights Russia – Web portal
KantarRetailLogo

Kantar Retail je jedna od vodećih kompanija na polju usluga poslovnih konsultacija za maloprodaju i deo Kantar grupe. Njihov ruski ogranak, Kantar Retail Market Insights Russia, je grupa iskusnih konsultanata i analitičara maloprodajne industrije. Njima je bilo potrebno fleksibilno i interaktivno web rešenje koje omogućava pretplatnicima da manipulišu podacima o maloprodaji u Rusiji vezanim za prodajne rezultate, prodavnice i prosečne veličine prodavnica od 2012 – 2018, kao i da rade prognoze.

Opšti ciljevi: Onlajn baza podataka za preciznim regionalnim prognozama za rusko maloprodajno tržište. Sajt treba da omogućava postovanje materijala kao što su Power Point i Excel files ili fotografije koje će korisnici moći da preuzmu za svoje potrebe.

Posebni ciljevi: Sajt treba da radi sa minimum 3 zadnje verzije modernih browser-a. Baza podataka i korisnički interfejs su na dva jezika: ruskom i engleskom. Za sajt su razvijene napredne opcije izveštavanja sa kastomizovanim izveštajima za preuzimanje, a sajt ima veoma visok nivo bezbednosti.Slični projekti: Portal javnih nabavki Skytec Dubai

Klijent:

  • Kantar Retail

Zemlja:

  • Rusija, Velika Britanija

Izvor finansiranja:

  • Kantar Retail

Copyright @ Belit d.o.o. .