• header info - Belit doo, Trg Nikole Pašića 9, 11 000 Beograd, Srbija, +381 (11) 20 30 403, office@belit.co.rs
Belit na sajmu RENEXPO®Western Balkans u Beogradu

Belit na sajmu RENEXPO®Western Balkans u Beogradu

Belit će na međunarodnom sajmu RENEXPO®Western Balkans, koji se održava u Sava Centru u Beogradu od 11. do 12. juna 2014. godine, predstaviti DMS – Centralni Registar Energetskih Pasoša u građevinarstvu (CREP), koji je razvio u saradnji sa Ministarstvom rudarstva i energetike i Ministarstvom građevinarstva saobraćaja i infrastrukture, Gradom Beogradom, Arhitektonskim fakultetom Univerziteta u Beogradu i Inženjerskom komorom, na projektu finansiranom i vođenom od strane Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) Gmbh. Belit će izlagati na štandu G5 na prvom spratu u okviru GIZ World-a Nemačke saradnje – GIZ-a (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit Gmbh).

Međunarodni sajam i konferencije o obnovljivim izvorima energije i energetskoj efikasnosti, RENEXPO®Western Balkans predstavlja prvi događaj ovakve vrste u Srbiji koji će povezati domaće i međunarodne eksperte iz cele Evrope. Tokom dvodnevne konferencije Beograd će postati regionalni centar razvoja i promocije obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti u izgradnji i renoviranju.

RENEXPO®Western Balkans povezuje projektne partnere i lidere u industriji, a ujedno predstavlja veoma važnu platformu za profesionalnu razmenu znanja i iskustva.

Organizator sajmova i konferencija REECO® Western Balkans u Beogradu je deo REECO® Grupe sa sedištem u Nemačkoj i poslovnim jedinicama u Varšavi (Poljska), Briselu (Belgija), Salzburgu (Austrija), Budimpešti (Mađarska) i Aradu (Rumunija). Na sajmovima i konferencijama koje organizuje REECO® se godišnje okuplja preko 50.000 stručnjaka iz 70 zemalja.

Copyright @ Belit d.o.o. .